Adott kategória szerinti szakmai megfelelőség 2008 óta foglalkoznak tejtermékek készítésével. Szülei autodidakták, és elvégezték az aranykalászos gazdatanfolyamot. Ő az egyetem szőlész-borász szakán kertészként végez. 35 db magyar tarkájuk van, ezek tejét dolgozzák fel: joghurtokat, házi vajat, sajtokat állítanak elő, folyamatosan bővítve a termékek körét. Díszkert Az lőkertjük megfelel egy díszkertnek, szép füves, lugas, gyümölcsfák találhatók rajta. Fenntartható gazdálkodás Próbálnak a maguk ellátására is termelni, az állatok takarmányozásába saját termesztéssel besegíteni. Legeltetnek is. Terveznek napelemeket elhelyezni. A csomagolásban igyekeznek minél kevesebb műanyagot használni. Vevőiket arra ösztönzik, hogy üveges termékeket vásároljanak.
Épített környezet : Van egy L alakú főépületük, a tetőtér szálláshely-kiadást szolgál. Itt vannak a közösségi helyiségek, konyha, mosdók, öltözők. A főépület mellett istálló és a szarvasmarhák fejőállásai. A sajtműhelynek is külön épülete van, meg egy kör alakú, 42 személyes rendezvényterem kemencével. Két sajtérlelő pincével is rendelkeznek, ahol egy-másfél évig is érlelnek sajtokat.